fbpx

Leren masseren

Armen/Benen/Gezicht

Wat houdt de workshop in :

Altijd al willen leren masseren maar weet je niet waar je moet beginnen? Volg dan een massage workshop waar je diverse technieken aanleert om een ontspannende en klacht verminderende massage te geven.

Samen met je partner, vriend, vriendin, familielid of alleen beleef je een leerzame en leuke avond in hartje centrum van Leiden. Na de introductie in de grote zaal van het Body&Mind centrum gaan jullie in koppels van twee naar een eigen massageruimte van Klein Massage, één van de mooiste massagesalons van Nederland. Daar zal onze specialiste Laila jullie om en om begeleiden.

Liever privéles? Dit is ook mogelijk. In twee uur tijd zal Laila jullie persoonlijk begeleiden in het aanleren van diverse massagetechnieken.

Tarieven

€ 65,- pp

18:00-21:00 uur

Boek hier uw workshop leren masseren!

Over Laila

Hi, ik ben Laila. Ontspanningsmasseur bij Klein Massage. Ik richt me voornamelijk op partnermassages omdat ik weet uit ervaring, 20 jaar getrouwd, hoe belangrijk het is om quality time door te brengen met je partner en elkaars lichaam te koesteren. Mensen begeleiden om te leren masseren vind ik superleuk en doe ik met de workshop Leren Masseren. Ook geef ik de workshop Ontspannen Zwanger waar de partner aan de slag gaat om de mama te leren masseren. Met 4 kinderen en 3 zware zwangerschappen weet ik hoe fijn het is als je partner je een goede massage kan geven. Masseren is mijn passie! Het liefst met lange diepe strijkingen met warme olie in overvloed maar ook even goed de spierknopen aanpakken zodat de massage niet alleen heerlijk is om te ondergaan maar ook klachten verminderend.Als basis heb ik de opleiding tot ontspanningsmasseur afgerond en ik heb mij vervolgens verder gespecialiseerd met allerlei cursussen als Triggerpointmassage, Bindweefselmassage, Lomi Lomi en Hamam behandeling.