fbpx

Cadeaubon

Een cadeau waar iemand écht iets aan heeft.

Bent u op zoek naar een bijzonder cadeau? Geef een Body & Mind Cadeaubon. De bon is verzilverbaar voor alle groepslessen en sessies / behandelingen die het Body & Mind Centrum te bieden heeft.

De bon wordt door ons mooi opgemaakt en geleverd in een spetterende verpakking. U kunt de bon digitaal via mail ontvangen of per post laten verzenden. Wilt u de Cadeaubon vandaag al in huis hebben? Dan kunt u ervoor kiezen om de bon digitaal te ontvangen op uw e-mailadres en deze zelf te printen: het perfecte snelle cadeau. Komt u er niet uit, stuur dan een e-mail naar info@bodyandmindcentrum.nl en wij helpen u graag verder.

Wilt u de cadeaubon ophalen op onze locatie? Kies dan voor de digitale aankoop en laat weten op welke datum en tijd u ons een bezoek brengt. Dan zorgen wij dat de bon klaar ligt. Stuur een mailtje naar: info@bodyandmindcentrum.nl.

Wilt u een massage cadeau geven van Klein Massage? Kies dan voor een cadeaubon voor een specifieke tijd via: https://kleinmassage.nl/cadeaubon/

Wanneer de waarde van de bon niet in één keer opgebruikt wordt, zal het resterende bedrag blijven staan. Vanaf de datum van uitgifte is de Cadeaubon twee jaar geldig.

Bestel hier de Cadeaubon!

Online bestellen

Bestellen per post