fbpx

Voordeelkaart

Profiteer tot wel 15% extra gratis tegoed op een Voordeelkaart naar keuze.

Beweeg en wordt weer soepel met een yogales, ontspan met een heerlijke massge of laat spanningen van u afglijden met een klankschalensessie. Maak het uzelf gemakkelijk met een Body & Mind Voordeelkaart.

Hoe werkt het?

De Voordeelkaart werkt met een puntensysteem. Elke Euro heeft de waarde van 1 punt. Een Voordeelkaart van €250 geeft u een tegoed van 275 punten. U krijgt dus €25 van ons cadeau. U kunt de Voordeelkaart inzetten voor verschillende diensten naar keuze binnen het Centrum. U kunt de kaart eenvoudig online bestellen en afrekenen. Het tegoed komt op uw persoonlijke account te staan. Per boeking wordt automatisch het aantal punten overeenkomstig met de prijs afgeschreven van uw kaart. Simpel! Anders dan bij een abonnement, waarbij u vooraf betaalt voor een heel blok van één type sessie, is de Voordeelkaart flexibel in te zetten voor iedere gewenste sessie of behandeling, van iedere tijdsduur.

Weten hoeveel punten u nog tegoed heeft? In uw persoonlijke account van Body & Mind vindt u een overzicht van uw boekingen en het puntensaldo op uw kaart. De kaart blijft een leven lang geldig en is niet persoonsgebonden. Goed voor uzelf zorgen wordt met een Voordeelkaart wel heel voordelig!