fbpx

Sessie

Reiki

Sessie

Reiki

Reiki, afkomstig van het Usui Reiki systeem ontwikkeld door Mikao Usui, is een Japanse helingsmethode en spirituele benadering. Het woord “Reiki” staat voor universele levensenergie en vertegenwoordigt een liefdevolle en effectieve methode die gericht is op fysieke, mentale, emotionele en spirituele niveaus. Reiki wordt toegepast door middel van handoplegging op het lichaam, met als doel om je dichter bij je ware zelf te brengen en je innerlijke kracht te vergroten.

Boek de reiki sessie met een Voordeelkaart

Reiki wordt gegeven door:

60 minuten

€75

Boek hier uw Reiki sessie!

Hoe werkt het?

Na een kort intakegesprek kun je gekleed plaatsnemen op de massagetafel. Tijdens de behandeling kunnen diverse extra technieken worden toegepast, zoals intentie, het balanceren van chakra’s, het gebruik van edelstenen, klankschalen, inzichtkaarten, krachtdieren en ademhalingsoefeningen.

Deze behandeling biedt over het algemeen een rustgevende ervaring door het combineren van verschillende elementen die gericht zijn op het herstellen van innerlijke balans voor zowel lichaam als geest. Dit kan leiden tot ontspanning, ruimte en mogelijk nieuwe inzichten.

Reiki is geschikt voor het bevorderen van ontspanning en kan effectief zijn bij diverse fysieke, mentale en emotionele klachten, waaronder hoofdpijn, spijsverteringsproblemen, reuma, rugpijn, vermoeidheid, stress, burn-out, angst, pijn, onderdrukte gevoelens, onverwerkte gebeurtenissen en onbalans.