fbpx

Reiki

Herstel de innerlijke balans en voel de liefde weer stromen

“Reiki geeft u de hoeveelheid energie die u nodig heeft om uw lichaam en geest in balans te brengen.”

Reiki is een holistische behandelmethode uit Japan en betekent letterlijk: universele (rei) levensenergie (ki). Reiki gaat uit van het zelfhelend vermogen van het lichaam. We hebben dit vermogen allemaal in ons aanwezig.

Tarieven

Per 60 minuten € 75,-

Boek hier uw sessie reiki!

Hoe werkt het?

Reiki werkt door middel van handoplegging op het lichaam. Soms is er even wat hulp bij nodig om de levensenergie weer te laten stromen en lichamelijke, emotionele of geestelijke blokkades op te heffen. Uiteindelijk bent u het zelf die het werk doet, de Specialist fungeert slechts als energetisch doorgeefluik. U krijgt de hoeveelheid energie die u nodig heeft om uw lichaam en geest in balans te brengen.

U hoeft niet te praten, alleen maar ontspannen te liggen en te genieten van de handoplegging, de klankschaalmuziek op de achtergrond en de geur van een essentiële olie. Zo worden bijna alle zintuigen geprikkeld! U heeft de keuze uit een standaardsessie van 60 minuten of een extra lange sessie van 90 minuten. Trek graag loszittende of sportieve kleding aan die niet knelt. Neem warme sokken mee en als u het fijn vindt ook een oogmasker.

Wat kunt u verwachten?

Reiki zorgt ervoor dat u lichter en met meer plezier in het leven komt te staan. U voelt de energie weer stromen, u durft (weer) op uw intuïtie te vertrouwen en u voelt zich over het algemeen meer in balans. U zult merken dat u minder stress ervaart in situaties waar u dat voorheen wel ervoer. Sommigen voelen tijdens de behandeling al iets gebeuren, anderen pas in de dagen erna.

De één omschrijft de ervaring als subtiel, terwijl de ander ware doorbraken beleeft. Reiki geeft u wat u op dit moment in uw leven nodig heeft. Reiki kan ook helpen bij pijn en creëert meer geruststelling en

Reiki wordt gegeven door: