fbpx

Anne Christien

Reiki | Aurahealing | Access Bars

Welkom, wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn profiel.

Mijn naam is Anne Christien Jonk, 41 jaar en woonachtig in de prachtige stad Leiden, samen met mijn man en twee jongens. Ik werk ook als verzorgende IG met veel plezier in een revalidatiecentrum.

Een aantal jaar geleden besefte ik toen mijn kinderen iets ouder werden, dat ik niet alleen een werkende moeder ben, maar ook een individu. Er kwamen allerlei vragen naar boven zoals, wie ben ik eigenlijk? Welke blokkades belemmeren mij in het dagelijks leven? Waar gaat mijn hart van stralen? Wat is mijn levenspad? En om antwoorden te krijgen op deze vragen ben ik verschillende cursussen en opleidingen gaan volgen, zoals Access Bars, Reiki 1, 2 en de Reiki Practitioner opleiding en ook de Aurahealing opleiding.

Het was een verrijking om deze cursussen en opleidingen te volgen. Mijn hart straalt als ik met energie mag werken. Het heeft mij o.a. geholpen om aan mijn blokkades te werken en thuis te komen in mezelf. En nu is het moment om mijn hart te volgen en bied ik Reiki, Aura/Chakrahealing en Access Bars behandelingen aan bij Body & Mind Centrum.

Ik ben recent gestart met een opleiding tot ademcoach om mij verder te ontwikkelen op dit gebied.

Ik zie jou graag bij Body & Mind centrum!

Lieve groetjes,

Anne Christien Jonk

Direct boeken bij Anne Christien