fbpx

Individueel

Transformational cupping

Wat kun je verwachten?

Laat vet, verklevingen, afvalstoffen, ziektes, oud zeer, kwaaltjes, klachten, knopen, trauma’s en cellulite verdwijnen.

Door het vacuüm zuigen en bewegen met de cups worden verklevingen in de oppervlakkige en dieper liggende weefsels losgetrokken. Er komt zuurstofrijk bloed, de boel gaat weer stromen en alle afvalstoffen kunnen worden afgevoerd. Je krijgt en voelt letterlijk weer ruimte in je hoofd en in je lijf. Je voelt je lichter en energieker. Frisser en helderder. Bewuster, meer intuïtief, minder verstoring en dichter bij jezelf. Er is bijna geen techniek die op zoveel lagen werkt als Transformational Cupping.

Belangrijk om te weten

Let op: dit is geen reguliere cupping. Transformational Cupping is intensiever, diepgaander en een combinatie van diverse technieken en een holistische kijk. Denk hierbij aan:

• Voeding als medicijn;

• Manuele therapie;

• Oosterse geneeskunde; – het ‘schooncuppen ’van de meridianen; – de vijf elementenleer;

• Detoxspecialisatie;

• Het werken met de organen;

• Energetisch behandelen.

Bij 30, 45 en 60 minuten wordt er 1 zone behandeld, bij 90 minuten 2 zones (kan icm massage) Het leven wordt echt weer leuker dankzij Transformational Cupping. En het enige wat jij hoeft te doen is op de tafel te liggen en als je wilt wat kleine aanpassingen in je voeding te doen (maar alleen wat bij jou past). Hoe fijn is dat?

Deze les wordt gegeven door:

Corine

Ken je de uitdrukking: het leven is een feestje maar je moet wel zelf de slingers ophangen? Voor mij betekenen die slingers goed voor jezelf zorgen. Zorgen dat alle aspecten van je leven in balans zijn zoals werk, vrije tijd, beweging, financiën, sociale contacten etc.

Beschikbaarheid

Donderdag vanaf 18:45

Vrijdag vanaf 18:45

Zaterdag 18:45 – 22:00

Tarief voor deze behandeling

Prijs 30 minuten

€49,-

Prijs 45 minuten

€65,-

Prijs 60 minuten

€75,-

Prijs 90 minuten

€105,-

Boek hier jouw Transformational cupping behandeling!