fbpx

Privé workshop

Wat houdt de workshop in :

In deze workshop zal je onder begeleiding van Laila Konstapel elkaar een heerlijke massage gaan geven in één van de prachtige praktijkruimtes van het Body&Mind Centrum. In een privé setting zal Laila jullie de “fijne kneepjes van het vak” leren. Laila zal jullie daarin begeleiden. Aan het eind van deze workshop heb je geleerd om, d.m.v. allerlei massagrepen, een ontspannende en klachten verminderende massage te kunnen geven.

Als reminder krijg je na afloop alle technieken in een compacte video mee naar huis.

Bij het boeken van de privé workshop kun je kiezen uit de volgende thema’s ;

  • Ontspannen zwanger
  • Rug/Nek/Schouders
  • Armen/Benen/Gezicht

Tarieven

€ 150,- per koppel

Boek hier uw privé workshop!

Over Laila

Hi, ik ben Laila. Ontspanningsmasseur bij Klein Massage. Ik richt me voornamelijk op partnermassages omdat ik weet uit ervaring, 20 jaar getrouwd, hoe belangrijk het is om quality time door te brengen met je partner en elkaars lichaam te koesteren. Masseren is mijn passie! Het liefst met lange diepe strijkingen met warme olie in overvloed maar ook even goed de spierknopen aanpakken zodat de massage niet alleen heerlijk is om te ondergaan maar ook klachten verminderend.

Als basis heb ik de opleiding tot ontspanningsmasseur afgerond en ik heb mij vervolgens verder gespecialiseerd met allerlei cursussen als Triggerpointmassage, Bindweefselmassage, Lomi Lomi en Hamam behandeling.