fbpx

Holistisch coaching

Laat je lichaam en geest weer met elkaar samenwerken.

“Voor heling op alle niveaus is het is noodzakelijk op zoek te gaan naar de bron van de disbalans.”

Het woord ‘healing’ betekent letterlijk ‘heling’, ‘genezing’. Velen denken hierbij direct aan fysieke genezing, van het type waarvoor u een arts of fysiotherapeut zou bezoeken. Maar er is ook genezing mogelijk op mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau. Healing is een holistische behandelwijze: voor heling op alle niveaus is het noodzakelijk op zoek te gaan naar de bron van de disbalans en daarvandaan terug te werken.

Boek hier een afspraak bij Marije

Hoe werkt het?

We starten de sessie met een oriënterend gesprek, waarin de Specialist u beter leert kennen. Uit dit gesprek vloeit als vanzelf het onderwerp voort waarmee u aan de slag wilt gaan. Door middel van stemexpressie, pendelen, meditatie en rake vragen van de Specialist, krijgt u meer inzicht in uzelf en kunt u beginnen los te laten wat niet meer dient. Uiteindelijk neemt u plaats op de behandeltafel en geeft de Specialist u energie uit het universum door via handoplegging. De Specialist werkt intuïtief en probeert steeds aan te voelen wat er bij u vanbinnen speelt. Aan het eind van de sessie bespreken we uw ervaringen en krijgt u een opdracht mee. Zo kunt u de nieuwe bewustwording thuis laten doorwerken.

Wat kunt u verwachten?

Healing leert u los te laten wat uw innerlijke balans verstoort, zodat er ruimte ontstaat voor iets nieuws. Stel: u krijgt altijd buikpijn na een gesprek waarin u wel naar uw gesprekspartner luistert, maar uw gesprekspartner niet naar u. In deze sessies zoeken we stapsgewijs uit welke interne disbalans hieraan ten grondslag ligt. Dat u wel met aandacht bij het gesprek aanwezig bent maar uw gesprekspartner niet, roept waarschijnlijk negatieve emoties op, zoals frustratie of verdriet. Mogelijk heeft u bepaalde terugkerende gedachten die uw zelfvertrouwen ondermijnen (ik ben oninteressant, ben het niet waard om aandacht aan te geven) die door het gebrek aan interesse van de kant van uw gesprekspartner worden bevestigd. Dit weerhoudt u ervan om voor uzelf op te komen en uw gevoelens te uiten, waardoor u energie verliest. De kernoorzaak ligt vaak in een programmering tijdens de opvoeding of een trauma uit de vroege jeugd: u had misschien een ouder die niet in staat was u de liefde en aandacht te geven die u als kind nodig had, hoe hard u ook uw best deed. Door de programmering of het trauma grondig te analyseren en er met mededogen naar te kijken, kunt u dit uiteindelijk ombuigen tot iets positiefs (spirituele heling). Nu de bron van het probleem is aangepakt, bent u in staat om u uw energie beter bij uzelf houden (energetische heling). Bovendien leert u uw gedachten uit hun neerwaartse spiraal te trekken (mentale heling) en uw gevoelens te uiten (emotionele heling), waardoor u geen slachtoffer meer bent van uw emoties. Eventuele lichamelijke klachten zullen vanzelf verdwijnen (fysieke heling).

Healing wordt gegeven door: