fbpx

Klankschalen

Wat is een klankschalen groepsles ?

Door de 1 uur durende ontspanningssessie hoort u de pure klanken van de bijzondere klankschalen uit Nepal en andere klankinstrumenten terwijl u in een comfortabele houding ligt. Voel met elke trilling hoe spanningen van u afglijden en hoe uw lichaam zich steeds meer overgeeft aan helemaal niets doen. Met de trillingen van de klankschalen kunt uw lichaam meer neutraliseren en ontspannen.

Tarieven

Per 60 minuten € 20,-

Boek hier uw klankschalen groepsles!

Hoe werkt het?

We beginnen de les in een comfortabele liggende houding. Daarbij gesteund met kussens en dekens voor optimaal comfort en warmte. De les start met een liggende meditatie, waarbij we langs de chakra’s gaan, om zo energiestromingen in balans te krijgen. Daarna zullen de klanken, trillingen en sensaties als een massage over u én door u heen gaan en voelen als een warm bad.

Wat kunt u verwachten?

Ze helpen u om nog dieper te ontspannen. De trillingen zijn voelbaar op celniveau zodat blokkades kunnen worden losgetrild. Een ware healing voor lichaam en geest! Na afloop voelt u de harmonie en verbinding met uzelf en gaat u ontspannen en vervuld naar huis. Als u vaker een klankschaal sessie ondergaat, hoe dieper de ontspanning kan doordringen in uw (onder)bewustzijn. U zult gaan ervaren dat u sneller en makkelijk kunt ontspannen bij de klanken.

Klankschalen wordt gegeven door: