fbpx

Sabine

Klankschalen

Mijn naam is Sabine Glimmerveen, 33 jaar en ik woon in Kudelstaart. Naast dat ik met veel plezier vinyasa yoga docent en soundhealer ben, werk ik parttime als sales & event manager bij Hortus botanicus Leiden.

In 2015 ben ik in aanraking gekomen met yoga en ik wist het meteen… dit gaat mijn leven in positieve zin veranderen! In deze periode ervaarde ik veel onrust, zat veel in mijn hoofd, legde hoge verwachtingen bij mezelf, ik was de connectie tussen mijn lichaam, ziel en geest kwijt. Toen kwam er een yoga retreat in Ibiza op mijn pad en na deze magische (innerlijke) reis ben ik als mens anders naar mezelf en het leven gaan kijken.

Naast het volgen van verschillende yogalessen, diverse yoga retreats in binnen- en buitenland, werd ik opslag verliefd op de yogastijl Vinyasa. In deze stijl is er ruimte voor eigen creativiteit en maak je bewust contact met de verbinding van beweging en ademhaling. En al vrij snel volgde er een verdiepingsslag en kwam soundhealing op mijn pad, hier ervaarde ik hoe je nog dieper kon ontspannen via klank & vibratie en hoe magisch dit effect heeft op lichaam én geest.

Wees welkom in één van mijn lessen en ervaar zelf wat yoga en/ of soundhealing met jou doet op fysiek, emotioneel, mentaal & spiritueel vlak. Ik help je om uit je hoofd weer terug in je lichaam te zakken, weer je intuïtie te kunnen voelen en jouw inner voice te horen spreken, waardoor je bewuster en lichter zult gaan leven.

Namasté, Sabine

Direct boeken bij Sabine