fbpx

Sabine

Klankschalensessie

Vanaf maart ben ik met zwangerschapsverlof

Hi, ontzettend leuk dat je bij mijn profiel terecht bent gekomen. Mijn naam is Sabine Glimmerveen, 34 jaar en woonachtig in Kudelstaart. Met veel plezier verzorg ik elke eerste vrijdag van de maand de klankschalensessie in groepsverband bij Body & Mind centrum Leiden. Daarnaast werk ik als sales & event manager bij Hortus botanicus Leiden.

We leven in een wereld waar er allemaal verwachtingen zijn over onszelf, over anderen, over hoe situaties verlopen en wat het leven ons brengt. Dit heeft bij mij zijn tol geëist en dan is het de kunst hoe je je verwachtingen kunt loslaten of bijstellen. Ik ervaarde de verbinding tussen lichaam en geest niet meer en wilde mezelf bevrijden van verwachtingen. Ik ging opzoek naar de diepere betekenis van het ‘ZIJN’ en tijdens verschillende opleidingen en trainingen kwam ik in aanraking met soundhealing. Dit heeft mij laten ervaren dat je kunt leven in het hier en nu. Met meditatie en klankschalen word je uitgenodigd in je lichaam te zakken en je gedachten los te laten.

Het is mijn missie om mensen te mogen begeleiden met helende kracht van klank & stilte. Om naar binnen te keren en dichter bij je kern te komen. Om te verbinden met jezelf en je lichaam. Om de diepere laag te voelen, wie jij in essentie bent. Ik help je om weer contact met je lichaam te maken, weer je intuïtie te kunnen voelen en jouw inner voice te horen spreken, waardoor je bewuster en lichter zult gaan leven.

Direct boeken bij Sabine