fbpx

Sessie

Access Bars

Sessie

Access Bars

Access Bars is een methode binnen Access Consciousness®, opgericht door Gary Douglas en Dr. Dain Heer, met als doel bewustzijn en eenheid wereldwijd te vergroten. Access Bars zijn 32 punten die energiebanen vormen door en om het hoofd, waarin verschillende aspecten van ons leven zijn opgeslagen, zoals gedachten, ideeën, overtuigingen, emoties, overwegingen en houdingen. Deze punten zijn verbonden met de energiebanen in ons lichaam. Door deze punten zachtjes aan te raken, kunnen vastgelopen energieën weer gaan stromen in het lichaam.

Boek de access bars sessie met een Voordeelkaart

Access Bars wordt gegeven door:

60 minuten

€75

Boek hier uw Access Bars sessie!

Hoe werkt het?

Na een kort intakegesprek kun je ontspannen op je rug op de massagetafel gaan liggen, gekleed en met een kussen en deken voor extra comfort. De Access Bars behandeling biedt doorgaans een rustgevende ervaring, die kan leiden tot ontspanning, ruimte en mogelijk nieuwe inzichten. Tijdens de sessie wordt er geen muziek afgespeeld.

Access Bars is geschikt voor iedereen en kan voordelen bieden aan mensen die last hebben van veel piekeren, een druk hoofd ervaren, stress ervaren, moeite hebben met slapen en meer.