fbpx

Access Bars

De grondlegger van Access Consciousness® is Gary Douglas en medeoprichter Dr. Dain Heer. Access Bars is één van de onderdelen van Access Consciousness. Het doel van Access is het vergroten van bewustzijn en eenheid in de wereld.

Tarieven

Per 60 minuten € 69,-

Boek hier uw sessie access bars!

Hoe werkt het?

Access Bars zijn 32 punten die energiebanen vormen door en om het hoofd. In deze punten liggen o.a. je gedachten, ideeën, overtuigingen, emoties, overwegingen en houdingen opgeslagen. Deze punten staan voor verschillende aspecten in je leven en zijn verbonden met de energiebanen die door je lichaam heen stromen.

Voorbeelden van deze punten zijn het lichaam, geld, controle, creativiteit, communicatie, vreugde, verdriet, dankbaarheid, heling, veroudering, vrede, kalmte enz. Door deze 32 punten een bepaalde tijd, in verschillende combinaties, zachtjes op het hoofd aan te raken gaan de energiebanen die zijn vastgelopen weer stromen. Hierdoor ontstaat er meer rust en ruimte in je hoofd waardoor je gaat ontspannen in je lichaam.

Wat kunt u verwachten?

Na een korte intake mag je ontspannen aangekleed op je rug met een kussen en deken op de massagetafel gaan liggen. De Access Bars behandeling wordt meestal als ontspannen ervaren. Tijdens de Access Bars behandeling zal er geen muziek worden gedraaid. De Access Bars behandeling kan voor 60 of 90 minuten worden geboekt.

Access Bars wordt gegeven door: