fbpx

Workshop

Wim Hof Methode

Workshop

Wim Hof Methode

“Deze methode is powerful sh*t”

Dichter bij jezelf komen, mentaal en fysiek sterker worden, controle terugkrijgen over je eigen geluk, meer energie voelen en een sterker immuunsysteem. Het klinkt haast te mooi om waar te zijn, maar zien is geloven. Dit zijn namelijk enkele van de grote hoeveelheid mentale en fysieke gezondheidsvoordelen van de Wim Hof Methode. “Eenmaal gegrepen door de Wim Hof Methode, voor altijd een ambassadeur”, wordt gekscherend gezegd door de Wim Hof fans! En het mooie is dat het je slechts vijftien minuutjes per dag kost.

Als je interesse inmiddels is gewekt, dan zal ik de Wim Hof Methode (WHM) kort toelichten. De WHM bestaat uit drie fundamenten, namelijk: ademhaling, blootstelling aan kou en een bijbehorende mindset. Pas je deze drie fundamenten in je dagelijks leven toe, dan zul je de gelukkigste, sterkste en gezondste versie van jezelf worden. Tijdens de Wim Hof Method Fundamentals Workshop, begeleid door mij, gecertificeerd Wim Hof Methode-instructeur Sander van Kempen, zullen we dieper ingaan op deze drie fundamenten.

We gaan gezamenlijk en in een open setting een gecontroleerde ademhalingsoefening doen, we gaan inzichten met elkaar delen, diepe inzichten, maar ook hele praktische inzichten, we gaan ons gecontroleerd blootstellen aan kou en gedurende de workshop zal de kracht van onze mind als rode draad fungeren. Iedereen is welkom en de methode zal voor iedereen weer een andere uitwerking hebben. Echt iets om eens meegemaakt te moeten hebben!

Heb je dit zojuist gelezen en voel je enige (of heel veel) weerstand? Dan is deze workshop juist voor jou! In die weerstand valt iets te halen, dat beloof ik je. Maar wat dat is, daar kom je vanzelf achter!

De workshop is inclusief lunch.

Data

Zondag 19 mei 12:30-17:30 uur

Zondag 9 juni 12:30-17:30 uur

Zondag 23 juni 12:30-17:30 uur

De workshop wordt gegeven door:

300 minuten

€90

Boek hier uw workshop!