fbpx

Selfcare zondag

Workshop

Tijd en aandacht helemaal voor jezelf, daarvoor biedt deze ochtend de ruimte. In 90 minuten word je meegenomen op een reis naar wie je bent in dit moment. Hoe voel je je echt? Waar heb je behoefte aan – en durf je dat ook te vragen?

We genieten samen van een meditatie en komen daarna in een creatieve schrijfopdracht nog dichter bij jou wensen en behoeften op dit moment. Ook is er ruimte voor uitwisseling over waar jij staat als het gaat om selfcare: Wat zorgt voor stress en hoe wil je ondanks alles goed voor jezelf zorgen?

In de loop van de ochtend creëren we samen als het ware jou persoonlijk selfcare ritueel. Na samen inspiratie opgedaan te hebben (onder andere ook met orakel kaarten – als je het leuk vindt, neem je eigen kaarten mee), sta je stil bij jou intentie voor de komende maand als het gaat om aandacht voor jezelf. Selfcare heeft voor mij veel te maken met zacht zijn tegen jezelf. Niet om hoe dan ook te presteren of de perfecte leefstijl te leiden, maar jezelf zacht te ontmoeten en met aandacht naar je ware behoeftes te kijken. Aan het eind van de ochtend heb jij opnieuw connectie gemaakt met jezelf om met aandacht de komende maand te beleven.

——–

Er is alles aanwezig op locatie, zachte kleding wordt aangeraden. Naar wens mag natuurlijk ook een eigen mat of handdoek meegebracht worden.

Ben jij benieuwd en wil meer weten over mij of de invulling? Neem gerust contact op met Fenja: 0657866027.

Tarieven

€25,-

10:00 – 11:30 uur
maximaal 6 personen

Boek hier uw workshop selfcare zondag!