fbpx

Ontspannen Zwanger Massage

Workshop

Goed voor Mama, Goed voor Baby!

Verwachten jullie een kindje en kunnen jullie wel wat ontspanning gebruiken?

Tijdens de zwangerschap krijgt je lichaam aardig wat te verduren. Hoe fijn is het dan als je partner allerlei massage technieken kent om precies daar toe te passen waar het je verlichting zal geven. In deze workshop leert de partner om de mama een heerlijke ontspannen massage te geven. In een praktijkkamer van het Body&Mind Centrum worden de technieken uitgelegd en voorgedaan.

Als de aanstaande mama zich nog fit voelt en zelf ook wilt leren masseren, kunnen jullie je opgeven voor de workshop leren masseren.

Deze workshop is privé. Ook leuk om cadeau te doen voor een aanstaande mama!

Tarieven

€ 150,- per koppel

Boek hier uw workshop ontspannen zwanger massage!

Over Laila

Hi, ik ben Laila. Ontspanningsmasseur bij Klein Massage. Ik richt me voornamelijk op partnermassages omdat ik weet uit ervaring, 20 jaar getrouwd, hoe belangrijk het is om quality time door te brengen met je partner en elkaars lichaam te koesteren. Mensen begeleiden om te leren masseren vind ik superleuk en doe ik met de workshop Leren Masseren. Ook geef ik de workshop Ontspannen Zwanger waar de partner aan de slag gaat om de mama te leren masseren. Met 4 kinderen en 3 zware zwangerschappen weet ik hoe fijn het is als je partner je een goede massage kan geven. Masseren is mijn passie! Het liefst met lange diepe strijkingen met warme olie in overvloed maar ook even goed de spierknopen aanpakken zodat de massage niet alleen heerlijk is om te ondergaan maar ook klachten verminderend.Als basis heb ik de opleiding tot ontspanningsmasseur afgerond en ik heb mij vervolgens verder gespecialiseerd met allerlei cursussen als Triggerpointmassage, Bindweefselmassage, Lomi Lomi en Hamam behandeling.