fbpx

Masseurs-Night

Let’s Connect

Mis jij ook het contact met collega-masseurs? Wil je nieuwe technieken en soorten massages leren maar niet gelijk een hele opleiding ervoor volgen? Wil je eerlijke feedback ontvangen van collega’s om jouw massage skills te verbeteren? Vind je het leuk om zelf je technieken aan anderen te leren? Kom dan naar de masseurs-night in Leiden waar we in groepjes van 3 gaan aanschouwen, geven en beleven. Hierbij maken we gebruik van de prachtige praktijk & massageruimtes van Klein Massage en Body&Mind.

Hieronder geef je je op voor deze avond en kan je bij Opmerkingen aangeven waar je ervaring mee hebt en wat je zou willen leren.

Denk hierbij aan de volgende massages:

Triggerpoint Massages

Sport Massage

Deep Tissue Massage

Bindweefsel Massage

Cupping Massage

Lymphe Drainage

Hoofdpijn Massage

Ontspannings-Massage

Zwangerschaps-Massage

Massage bij Kanker

Bamboe Massage

Tarieven

€ 25,- pp

Zaterdag 2 december 18:00-21:30

Max 21 masseurs

Boek hier uw workshop!

Over Laila

Hi, ik ben Laila. Ontspanningsmasseur bij Klein Massage. Ik richt me voornamelijk op partnermassages omdat ik weet uit ervaring, 20 jaar getrouwd, hoe belangrijk het is om quality time door te brengen met je partner en elkaars lichaam te koesteren. Masseren is mijn passie! Het liefst met lange diepe strijkingen met warme olie in overvloed maar ook even goed de spierknopen aanpakken zodat de massage niet alleen heerlijk is om te ondergaan maar ook klachten verminderend.

Als basis heb ik de opleiding tot ontspanningsmasseur afgerond en ik heb mij vervolgens verder gespecialiseerd met allerlei cursussen als Triggerpointmassage, Bindweefselmassage, Lomi Lomi en Hamam behandeling.