fbpx

Vast huren praktijkkamer Zwaluw

Het Body & Mind Centrum biedt naast flexibel huren ook de optie om vast een kamer te huren voor bepaalde tijd. Deze optie is interessant voor je als je meerdere klanten kan inboeken per dagdeel. Het grote voordeel hiervan is dat je verzekert bent van een vaste kamer en dat je een korting krijgt afhankelijk van de looptijd en aantal dagdelen. Een vaste kamer huur je al voor een dagdeel van 4 uur op wekelijkse basis voor minimaal 3 maanden. Je kan van alle faciliteiten gebruik maken, zoals de ruim opgezette wachtkamer, gekoeld gedestilleerd water en meer.

De kamer Zwaluw leent zich perfect voor het geven van privéles zoals yoga. Er is in de kamer genoeg ruimte voor 3 personen. Matjes, kussens en dekens zijn aanwezig.

Faciliteiten:

  • Geschikt voor privéles
  • Opklapbare tafel mogelijk
  • Muziekbox via bluetooth
  • Oppervlakte 20 m2

Tarieven

Vanaf €119 p/m

Afname

Minimale afname is 1 dagdeel per week met een minimale looptijd van 3 maanden

Dagdelen

 9:00 – 13:00 uur
 13:30 – 17:30 uur
 18:00 – 22:00 uur

Ja, ik heb interesse in het vast huren van praktijkkamer Zwaluw

Interesse in het vast huren van praktijkkamer Zwaluw? Neem vandaag nog contact op voor een rondleiding en het bespreken van de mogelijkheden. Wij helpen je graag verder om jouw onderneming naar een hoger niveau te tillen.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.