fbpx

Vast huren praktijkkamer Kever

Perfect geschikt voor therapeuten

Bent u een therapeut op zoek naar een professionele ruimte om uw cliënten te ontvangen? Bij Body & Mind Centrum bieden we een prachtig ingerichte praktijkkamer te huur aan, ideaal voor fysiotherapeuten, manueel therapeuten en andere behandelaars.

Wat bieden wij?

  • Vaste Basis Verhuur: Huur de praktijkkamer op wekelijkse basis, al vanaf een periode van 3 maanden.
  • Flexibele Tijdslots: Een dagdeel bestaat uit 4 uur, zodat u uw tijd efficiënt kunt indelen.
  • Volledig Ingericht: De sfeervolle kamer van 22 m² is voorzien van een bureau met twee stoelen, een elektrische behandeltafel en twee luxe stoelen, perfect voor intakegesprekken. U hoeft geen investering te doen in de inrichting.
  • Comfort en Gemak: De kamer heeft veel natuurlijk licht en kan goed geventileerd worden. Met de bluetooth speaker kunt u de gewenste muziek afspelen om een ontspannende sfeer te creëren.
  • Eigen Wachtruimte: Uw cliënten kunnen comfortabel wachten in de aparte wachtruimte.

Tarieven

Vanaf €139 p/m

Afname

Minimale afname is 1 dagdeel per week met een minimale looptijd van 3 maanden

Dagdelen

 9:00 – 13:00 uur
 13:30 – 17:30 uur
 18:00 – 22:00 uur

Ja, ik heb interesse in het vast huren van praktijkkamer Kever

Interesse in het vast huren van de praktijkKamer Kever? Neem vandaag nog contact op voor een rondleiding en het bespreken van de mogelijkheden. Wij helpen je graag verder om jouw onderneming naar een hoger niveau te tillen.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.