fbpx

Flexibel huren praktijkkamer Zwaluw

Door flexibel te huren draag je geen enkel risico. Je huurt de kamer Zwaluw al vanaf 60 minuten. Je kan gemakkelijk online de beschikbaarheid inzien en dit overleggen met je klant en inboeken. Door de flexibele annuleringsvoorwaarden kun je tot 24 uur kosteloos annuleren. De kamer heeft een zeer sfeervolle inrichting en biedt alle faciliteiten die je nodig hebt. Op deze manier zit je niet vast aan een hoge huur of dure investeringen. Als je met meer regelmaat wilt huren dan is een Voordeelkaart misschien interessant voor je. Hiermee krijg je wel tot 15% extra huur tegoed.

Faciliteiten:

  • Yogamatten, bolsters, blokken, riemen, dekens en (meditatie)kussens
  • Muziekbox via bluetooth
  • Opklapbare tafel mogelijk
  • Oppervlakte: 20 m²

Tarief: €17

60 minuten

Huur een praktijkkamer naar keuze met extra voordeel

Geniet tot wel 15% extra gratis tegoed met de Voordeelkaart. De kaart is inzetbaar voor elke praktijkkamer naar keuze, kleine en grote zaal.

Hoe werkt het?

Kies een kaart naar keuze, maak een persoonlijk account aan en reken online af. Je krijgt automatisch een factuur via email. Het tegoed komt op je persoonlijke account te staan en met elke boeking wordt het aantal punten van je kaart afgeschreven. Een Euro heeft de waarde van 1 punt. De kaart is een leven lang geldig, dus voel geen druk om de kaart voor een bepaalde tijd op te maken.

€100= 105 punten

€250= 275 punten

€500= 563 punten

€1000= 1150 punten