fbpx

ContaKids

Cursus

De vertrouwensband tussen jou en je kindje versterken.

ContaKids is contact improvisatie voor kids; dansen en speels bewegen met je kind van 2 tot en met 5 jaar. De les bestaat uit bewegingsspellen waarbij je samen met je kleintje rolt, valt, rent, samenwerkt, knuffelt en lacht. ContaKids is een methode die tussen peutergym, acrobatiek en vrij dansen in zit. Ook de ouders doen mee, danservaring is niet nodig. Trek iets aan waarin je gemakkelijk kunt bewegen. Voor de kinderen raden we aan om op blote voeten mee te doen of op anti-slip sokken. De cursus biedt meer mogelijkheden voor interactiemomenten tussen ouder en kind en daarmee een grotere versterking van deze band.

Tarieven

Per ouder/kind koppel € 75,-

Reeks van 4 lessen :

  • 7 oktober, 14 oktober, 28 oktober en 4 november.
  • 18 november, 25 november, 2 december en 9 december.

Graag bij het boeken van de afspraak de naam van het kind vermelden.

Boek hier uw ContaKids Cursus!

Hoe werkt het?

Binnen de ContaKids lessen vergroten de kinderen hun motorische vaardigheden, hun zelfvertrouwen en hun zelfredzaamheid door middel van bewegingsspellen. De vertrouwensband tussen ouder en kind versterkt, doordat er een nieuwe vorm van communicatie ontstaat, onder andere door gebruik van fysiek contact tussen ouder en kind. De oefeningen binnen ContaKids stimuleren de hechting tussen ouder en kind. De cursus biedt meer mogelijkheden voor interactiemomenten tussen ouder en kind en daarmee een grotere versterking van deze band. ContaKids is een bij zonder moment van samen zijn, quality time. Het is bewegen met veel plezier voor de kinderen en ouders.

Voor wie is het geschikt?

Deze les is geschikt voor kinderen van 2 tot en met 5 jaar, met een volwassene. Voor ouders en kinderen die hun motorische vaardigheden willen vergroten, voor ouders die het zelfvertrouwen en de zelfredzaamheid van hun kind willen stimuleren en voor ouders die de band met hun kind willen versterken. Voor ouders en kinderen die samen veel plezier willen hebben en samen willen bewegen om op die manier dichter bij elkaar te komen.

ContaKids wordt gegeven door: