fbpx

Marcella

Barre | Pilates

Meet me at the Barre: wat leuk dat ik me hier mag voorstellen aan u! Ik ben Marcella. Dans en yoga zijn mijn grote passie. Daarnaast teken ik graag en vind ik het heerlijk om tijd door te brengen in de natuur en in koffietentjes. Als kind was ik eigenlijk ook altijd in beweging, buiten rondrennend, huppelend, springend en zingend door het leven. Hoewel ik als kind zoveel bewoog, kwamen dans en yoga pas veel later op mijn pad. Rond mijn negentiende startte ik met streetdance. Later kwamen daar diverse andere dansstijlen bij, zoals modern en hiphop. Ballet ontdekte ik pas tijdens deelname aan het dansproject Opposites Attract 2, Mixed Up in 2010, waarbij we optraden in het theater en op scholen met een voorstelling waarin zowel hiphop, ballet en breakdance gecombineerd werden en ik mijn eerste balletpasjes ooit zette. Pas toen ik achterin de 20 was, begon ik met mijn eerste echte balletlessen en toen vond ik daar veel rust, concentratie, voldoening, ruimte, mogelijkheid tot zelfexpressie en vooral heel veel plezier.

In 2018 heb ik de Vinyasa Yoga Teacher Training gevolgd bij de Nieuwe Yogaschool in Amsterdam ter verdieping van mijn eigen yoga practice (200 uur). De jaren daarna beoefende ik naast allerlei vormen van dans (ballet, modern, jazz, dancehall, etc.) vele vormen van yoga, waaronder vinyasa, yin, yin yang, yoga nidra, power yoga, op pilates gebaseerde lessen en barre. In 2022 volgde ik de Barre Fundamentals Teacher Training bij Balanzs, welke ik met veel plezier heb afgerond. In augustus 2022 maakte ik de stap naar het geven van vinyasa yogalessen bij SportCity. Sinds oktober, vrijwel direct na het afronden van de Barre Teacher Training begon ik met het geven van Barre lessen bij Eclair studio in Den Haag en vanaf januari geef ik deze lessen ook twee keer in de week bij SportCity, en vanaf februari tevens hier in het Body & Mind Centrum.

Dans en yoga zijn twee dingen die ik graag doe en die samenkomen tijdens de Barre lessen. Daarnaast zijn de ballet-en yogalessen die ik zelf met regelmaat volg een goede aanvulling op mijn lessen. De kennis en ervaring die ik daar op blijf doen, verwerk ik graag in mijn Barre lessen. Ook is het voor mij een moment om terug te komen dicht bij mezelf en mezelf te kunnen uiten tijdens deze voor mij vormen van meditatie in beweging, naast dat ik er veel plezier in heb. Daarnaast vind ik het oprecht een feestje om muziek te zoeken voor de Barre lessen en nieuwe oefeningen en sequences te bedenken!

Ik hoop u een plek te kunnen bieden om connectie te maken met uzelf en uw lichaam, ruimte in te nemen, uw grenzen op te zoeken en te verleggen met ruimte voor zelfexpressie. Tijdens de les hoop ik dat u flow ervaart, een gevoel van vrijheid en voldoening, kracht, veiligheid en vol zelfvertrouwen kunt bewegen. Daarnaast hoop ik u een goede lichamelijke workout te bieden waar u bezweet, met een gevoel van voldoening, trots, aanwezig in uw lichaam, energiek en gegrond weggaat en waarbij u enthousiast uitkijkt naar de volgende keer! Zo fijn dat ik mijn passie voor Barre met u kan delen hier in het Body & Mind Centrum en we samen kunnen werken aan zelfexpressie, een correcte lichaamshouding, lange sterke spieren, kracht, flexibiliteit, balans en coördinatie!

See you at the barre!

Marcella

Direct boeken bij Marcella