fbpx

Wietske

Ergotherapie/coaching | Yoga Nidra | Reiki

Hi! Mijn naam is Wietske en als ergotherapeut & coach help ik mensen graag om een meer ontspannen versie van zichzelf te worden.

Als ergotherapeut begeleid ik mensen in een herstelperiode van een burn-out, hersenschudding of andere situatie waarin klachten als vermoeidheid, overprikkeling, pijn en stress kunnen ervoor zorgen dat iemand zich beperkt voelt. Ergotherapie ondersteunt je bij het vinden van een duurzame balans. Dit gaat over wat jij doet op een dag aan activiteiten, afgewisseld met voldoende rust en beweging, passend bij jouw grenzen.

Ik combineer graag de praktische ergotherapie om te ontdekken wat werkt voor jou, in combinatie met ervaringssessies die in het teken staan van echt tot rust komen, leren voelen en jouw zelfhelend vermogen activeren d.m.v. yoga nidra en reiki.

Tijdens mijn opleiding had ik zelf al door dat ik snel uit balans was. Ik voelde mij vaak anders dan anderen. Het leek alsof ik de snelheid van de wereld niet bij kon houden. In 2019 raakte ik echt burned out. Ondanks dat dit geen makkelijke periode was, voelde het voor mij als een verdieping in mijzelf. Mijn nieuwsgierigheid naar ontspanning en persoonlijke ontwikkeling groeide, waardoor ik trainingen en cursussen volgde voor mijzelf en om anderen beter te kunnen begeleiden. Ik heb cursussen gevolgd in mindfulness, yoga nidra, reiki, ACT, coaching en gesprekstechnieken.

De combinatie van leren voelen en ontspannen door middel van yoga nidra en reiki met praktische tools vanuit de ergotherapie is voor veel mensen een gouden combi.

Voor meer informatie of een kennismaking:

Info@wietskeanna.nl

Of www.wietskeanna.nl

Boek hier een afspraak bij Wietske