fbpx

Vrouwencirkel

Wat is een vrouwencirkel ?

De vrouwencirkel is een plek waar je je liefdevol kunt verbinden met andere vrouwen en je gedragen kunt voelen door een sisterhood. Wij faciliteren het proces vanuit de vrouwelijke flow, met ruimte voor jouw verhaal, jouw emoties, jouw zijn. Elke bijeenkomst heeft een ander thema dat wij belichten. We werken vanuit het lichaam en wat er gevoeld mag worden.

Tarieven

€35,-

20:00-22:00
Maximaal 12 personen

Boek hier uw vrouwencirkel!

Hoe werkt het?

We werken volgens een vaste structuur waar ook genoeg ruimte is voor de vrouwelijke flow: openen cirkel, sharing, lichaamswerk of meditatie, eindsharing en afronding met thee en wat lekkers. Tijdens de sharing wordt elke deelneemster uitgenodigd om te delen wat ze op dit moment kwijt wil. Er wordt niet gereageerd met oordelen, meningen of advies.

Wat kunt u verwachten?

Er ontstaat iets magisch als vrouwen met elkaar samenkomen. Je merkt dat je als vanzelf begint te vertragen, dat je weer even helemaal tot jezelf kunt komen en dat je helemaal licht en opgeladen de cirkel verlaat. Vaak hebben we geleerd dat het niet veilig is om in een groep met vrouwen te zijn (pesten, meidenvenijn, jaloezie). De cirkel biedt een plek om deze oude trauma’s los te laten en te voelen hoe helend het kan zijn om met andere vrouwen te verbinden.

Vrouwencirkel wordt gegeven door:

Francoise

Chiara