fbpx

Sander

Wim Hof instructeur

Een hele goede dag! Mijn naam is Sander van Kempen (30) woonachtig in Leiden en actief als Wim Hof instructeur. Ik omschrijving mezelf gekscherend als een typische millennial. De afgelopen jaren werkte ik als jurist, maar hierin ervaarde ik sterk het gevoel iets te missen. Na een lange zoektocht vond ik eindelijk hetgeen dat ik gevoelsmatig al een lange tijd miste. Iets waarbij ik het feitelijke werk als jurist af kon wisselen met iets fundamentelers zoals mentale en fysieke gezondheid.

Op een onverwachts moment zo’n drie jaar geleden vond ik de Wim Hof Methode. Een geweldige openbaring! Eerst gebruikte ik de methode in mijn dagelijks leven, maar deze passie bleef groeien. Om die reden besloot ik om de academie van Wim Hof te gaan volgen. Inmiddels heb ik mijn certificering behaald en ik kan gerust zeggen dat ik hier onwijs trots op ben!

Ik ben zo enthousiast over de methode, dat ik anderen met heel veel plezier begeleid in hun proces naar wat dat ook mag zijn. Van het krijgen van meer energie, tot het reguleren van emotie, tot het structureel verlagen van de hartslag en daarmee het stressgevoel, tot het versterken van het immuunsysteem. Echt iets om eens mee te maken! Hopelijk zie ik je bij een van de Wim Hof workshops.

Vragen?

sander@bodyandmindcentrum.nl

Direct boeken bij Sander