fbpx

Marije

Ademmeditatie | Healing | Massage | Reiki | Volle Maan Ceremonie | Yoga

Ik ben Marije Bol, geboren in 1982 hier in leiden. Als speels en energiek meisje groeide ik op in een dorp (Valkenburg ZH), samen met mijn ouders, broertje en zusje. Ik was altijd buiten te vinden, het liefst in de hoogste boom. Ik ben ook altijd gek op dieren geweest. Dieren zijn nog dicht verbonden met hun instincten, wat ik machtig mooi vind om te zien.

Al van jongs af aan wist ik dat ik mensen wilde helpen. Ik ben dan ook 21 jaar werkzaam geweest als sociaal pedagogisch medewerker. Ook heb ik mijn diploma als verpleegkundige en bezit ik zodoende basiskennis over het menselijk lichaam en de gezondheidszorg. Het menselijk welbevinden, zowel fysiek als mentaal, intrigeerde me altijd al enorm.

Toen mijn jongste zoon naar school ging, was er ruimte om te voelen, wie ben ik en wat wil ik? Ik voelde dat sommige dingen niet meer bij me pasten en dat er ruimte was voor verandering. Ik werd me ervan bewust dat ik als ‘hooggevoelig persoon’ een zesde zintuig bezit, waardoor ik anderen sterk aanvoel. Ik ben mezelf gaan verdiepen in energiewerk en mezelf gaan opleiden om met deze gave iets voor anderen te kunnen betekenen. Dit geeft me veel energie, zeker doordat het vanuit mijn hart komt. Ik denk ook dat hier mijn kracht ligt en dat dit mijn zielsmissie is hier op aarde.

Yoga is iets wat ik graag doe: ik probeer om de dag op mijn mat te staan. Yoga helpt me mijn lichaam te voelen en laat me bewust dieper ademhalen, waardoor ik dicht bij mezelf kom. Ook ben ik veel in de natuur te vinden.

Ik wil mensen graag helpen meer bewustwording te creëren over hun leven, dichter bij zichzelf te komen en hun leven meer zingeving te geven.

Hartegroet,
Marije

marije@bodyandmindcentrum.nl

Direct boeken bij Marije