fbpx

Laura

Hatha Yoga Counseling | Regressietherapie

Hoi, mijn naam is Laura.  Yogadocente en counselor en regressietherapeut. Ik geef al bijna 20 jaar met heel veel plezier en passie mijn yogalessen. In de afgelopen 20 jaar heb ik veel bijscholingen en opleidingen gedaan.

Ik geef rustige hatha yoga (ook lessen speciaal voor ouderen en zwangeren). Ik ben van nature een  rustig, nuchter, gevoelig en praktisch persoon. Ik geef mijn lessen ook zonder te veel spirituele praat maar met praktische handvaten voor het dagelijks leven. We staan met beide voeten in deze wereld. Yoga is voor mij de aandacht naar  het lichaam, de adem en de mind. Yoga leert je meer bewustwording en met liefde en compassievol naar jezelf kijken.

Daarnaast geef ik op deze locatie ook individuele trajecten waarin ik yoga, meditatie combineer met mijn afgeronde opleiding tot counselor en regressietherapie. Bewustwording van onbewuste patronen die niet meer behulpzaam zijn. Meer rust en ontspanning ervaren. Ten onrechte wijzen we vaak externe factoren aan als stressoren. Vaak is t een oud overlevingspatroon wat de oorzaak is. Het onbewuste bewust maken en hier in kunnen ontspannen zorgt voor een nieuwe programmering waarin er meer rust is en er meer energie wordt overgehouden.

Wil je meer weten neem een kijkje op mijn website www.zon-yoga.nl

Boek hier een afspraak bij Laura