fbpx

Huren promotiepakket

Exclusief voor nieuwe en bestaande huurders 

Het Body & Mind Centrum geeft je niet alleen de ruimte, maar ook extra mogelijkheden om jouw business succesvol te maken

Naast het verhuren van onze prachtige ruimtes, bieden wij een uniek concept dat kansen creëert voor zelfstandige en helpt dromen te verwezenlijken. Ons Centrum is meer dan een locatie; het is een inspirerende omgeving waar je jouw passies kunt nastreven en je professionele doelen kunt bereiken.

Als je huurt in ons Centrum (flexibel of vast) kan je gebruik maken van ons promotie concept. Op deze manier geven wij zelfstandige een ‘vliegende’ start.

Met het Basis promotiepakket krijg je een persoonlijk profiel en pagina met jouw dienst op de website van het Body & Mind Centrum met een link naar jouw eigen website. Ook promoten we jou via Instagram.

Het Pro promotiepakket bestaat uit losse onderdelen waar je gebruik van kunt maken. We zien dat veel zelfstandige niet goed weten waar en hoe te starten. Ook ontbreekt vaak de kennis en een netwerk. Hierdoor worden vaak onnodige kosten en tijd verspeeld. Meer dan 50% van de starters stopt omdat ze het niet voor elkaar krijgen iets goed op te zetten. Wij willen deze zelfstandige helpen en een gezonde start bieden. We hebben samenwerkingen met professionele en eerlijke bedrijven die tegen low cost prices deze groep willen helpen. Of het nu gaat om een mooie, goed werkende website, professionele foto’s door een fotograaf, een specialist op het gebied van social media of een business coach. Wij hebben (naast ruimte) alles in huis om jouw onderneming een succesvolle start te bieden.

Promotiepakket

Pro

  • Eigen website; keuze uit 3 voorbeelden
  • Foto’s van een professionele fotograaf
  • Workshop Social media
  • Business coach; advies, ondersteuning en motivatie
  • Excellente ondersteuning

  • Professionele website die jezelf makkelijk kunt bijwerken

  • Direct een professionele uitstraling naar jouw clienten