fbpx

Denise

Babymassage | Zwangerschapsyoga

Hoi, mijn naam is Denise! Een aantal jaar geleden ben ik begonnen met energiewerk en masseren. In de loop van de tijd is mijn interesse steeds meer richting alles rondom zwangerschap, bevallen/geboorte en baby’s gegaan. Het vrouwelijke oerinstinct en de kracht om een nieuw mensje te laten groeien en ter wereld te brengen vind ik magisch. Mijn wens is om vrouwen zelf ook te laten weten hoe bijzonder ze zijn en erop te laten vertrouwen dat hun lichaam is gemaakt voor dit proces.

Met alles wat ik doe hoop ik vrouwen mee te geven dat ze mogen vertrouwen op hun lichaam en intuïtie. Zowel tijdens de zwangerschap als na de geboorte. Wanneer je babymassage regelmatig toepast zul je hier ontzettend veel voordelen van ervaren, zowel voor jezelf als voor je kindje.

Ik hou ervan om te leren en steeds meer en meer kennis en ervaring op te doen zodat ik dit vervolgens weer met zoveel mogelijk vrouwen kan delen.

Verbinding, bewustzijn, intuïtie en liefde. Dat is wat ik mee hoop te geven. En zusterschap; want wanneer vrouwen elkaar steunen kunnen we alles aan.

Direct boeken bij Denise