fbpx

Drempels wegnemen en kansen vergroten

Business Help

Het Body & Mind Centrum geeft je niet alleen de ruimte, maar ook extra mogelijkheden om jouw business succesvol te maken

Met Business Help bieden wij verschillende mogelijkheden om jouw onderneming naar een hoger niveau te tillen. We werken samen met professionele partijen die eerlijk en goed zijn in hun werk. Deze partijen zetten zich in om zelfstandigen een goede kans en vliegende start te geven, en dat tegen bodemprijzen. Het gaat hierbij niet om verdienen, maar om de kansen van beginners te vergroten.

Meer dan 50% van de starters stopt in het eerste jaar. Dit is vooral te wijten aan een gebrek aan kennis, mogelijkheden, en het ontbreken van een goed netwerk met betrouwbare partijen. Met ons pakket willen we deze obstakels wegnemen en jouw onderneming ondersteunen vanaf het begin.

Het is mogelijk om van elk onderdeel apart gebruik te maken, afhankelijk van wat jij nodig hebt. Ons doel is om maatwerk te leveren dat perfect aansluit bij de behoeften van jouw onderneming.

  • Website

  • Fotoshoot

  • Boekingssysteem

  • Startup consultant

Eigen WordPress website

Je eigen website die je zelf kan aanpassen en beheren tegen een bodemprijs. Waar kan dat nog? Het Body & Mind Centrum heeft samenwerkingen met professionele partijen waar jij op nummer 1 staat.

Professionele fotoshoot

Een professionele fotoshoot voor geweldige foto’s voor je website, nieuwsbrief of social media. En dat tegen een zeer lief tarief.

Boekingssysteem

Een zeer gewaardeerd boekingssysteem met oneindig veel mogelijkheden. Naast dat het professioneel overkomt scheelt het aanzienlijk veel communicatie en administratie. Speciaal voor huurders van het Body & Mind Centrum 25% korting.

Startup consultant

Geen idee hoe jij als zelfstandige moet starten of verder moet? Wil je advies waarbij je veel werk en kosten kan besparen? boek dan een afspraak voor een plan op maat waar niet alleen de klant maar vooral jij in het middelpunt staat.

Ja ik wil graag gebruik maken van Business Help

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.