fbpx

Bianca

Holistische Schoonheidsspecialiste
Ik ben Bianca, moeder van Quint en Moïs en geniet nu intens van het leven. Ken jij dat gevoel dat je in de spiegel kijkt en je jouw eigen sparkle niet meer ziet ? Zo kropen de maanden aan mij voorbij, omdat ik iemand ben die altijd met de huid bezig is, zag ik aan mijn uitstraling dat er iets was wat niet lekker stroomde. Hoe kwam ik aan die vermoeide huidtint? Na een boswandeling met een vriendin/coach werd alles duidelijk en wilde ik hier alles over weten en leren om anders naar mezelf te kijken.

Na het volgen van een schoonheidsspecialiste opleiding had ik nog steeds het verlangen naar meer. En toen ik op een yoga retraite hoorde over holistische behandelingen, viel alles op zijn plek.
Ik verdiepte mij in het geven van een holistische werkwijze bij het uniek beauty brand Colour & Spice en Esse skincare.
Het werken met edelstenen, kruiden, intense massages en krachtige huidverbetering komen hier allemaal samen. Hier leerde ik een vermoeide huid weer energie te geven en lichaam en geest in balans te brengen op een natuurlijke manier. Zo kwam niet alleen mijn eigen huid weer tot rust, maar ook mijn zoektocht naar de juiste manier van werken.

Boek hier een afspraak bij Bianca