fbpx

Anoeska

Burn-out coaching

Hi! Leuk om je hier alvast een beetje te ontmoeten!

Mijn naam is Anoeska en als burn-out coach is het mijn missie om mensen te helpen balans te vinden, zodat ze authentiek en moeiteloos kunnen leven vanuit passie en energie.

Na mijn studie Geneeskunde werkte ik in diverse sectoren, waaronder werving en selectie en het basisonderwijs, waar ik als leerkracht en directeur werkte.

De burn-out die volgde werd een keerpunt in mijn leven; ik besefte dat ik vooral vanuit mijn hoofd keuzes maakte en de verbinding met mijn gevoel was kwijtgeraakt. Een hele waardevolle periode die me heeft doen beseffen dat ik mijn energie alleen vol kan laten stromen als ik mijn talenten op de juiste manier in weet te zetten in overeenstemming met mijn gevoel. Dit leidde tot mijn beslissing om als zelfstandig coach te starten.

Inmiddels heb ik diverse opleidingen gevolgd in NLP, Reiki en volg ik momenteel nog een opleiding tot holistisch coach/therapeut.

Als burn-out coach help ik mensen vanuit een holistische en systemische blik, omdat het aanpakken van alleen symptomen nooit de echte oplossing is. Juist de combi van holisme, systemisch, NLP en Reiki blijkt een hele mooie te zijn in het herstel van je burn-out.

Ik kijk ernaar uit om jou ook te mogen helpen!

Bezoek mijn website