fbpx

Mindfulness

Workshop

Bent u altijd nieuwsgierig geweest wat Mindfulness voor u kan betekenen? U bent van harte welkom bij deze workshop “Introductie Mindfulness” voor een voorproefje in de filosofie en beoefening van Mindfulness.

In de kern gaat het om het zijn in het moment, met aandacht en zonder oordeel waarnemen. Dat is de gedachte achter alle oefeningen in de Mindfulness. Een bijwerking van deze houding is vaak reductie van stress, betere slaapkwaliteit en acceptatie van jezelf.

In deze workshop zal de specialist u kennis laten maken met de filosofie achter Mindfulness, maar vooral ook met de beoefening. In een meditatieve lichaamsverkenning maakt u verbinding met uzelf, zodat u met een ontspannen gevoel naar huis gaat.

De workshop is bedoeld om een eerste inzicht te bieden in hoe u een leven vol aandacht kan leiden. Ook is het een voorproefje voor de 8 weken cursus Mindfulness. Wilt u meer weten over Mindfulness of de specialist? Neem dan gerust een kijkje op de corresponderende pagina’s.

Alles is aanwezig op locatie, zachte kleding wordt aangeraden. Naar wens mag natuurlijk ook een eigen mat of handdoek meegebracht worden.

Momenteel is er nog geen nieuwe datum voor de workshop bekend.

Tarieven

Tarieven

€20,-

De mindfulness workshop wordt gegeven door:

Fenja

Fenja

Mindfulness