fbpx

Marie-José

Life Coaching

Als je mij in één woord zou moeten omschrijven, dan is het woord ‘energiebommetje’ heel treffend.

Op mijn 20e gaf ik al mijn eerste groepslessen in een sportschool en haalde ik daarna papieren voor o.a. fitness-instructeur, hardloopdocent, yoga, – èn pilatesdocent. Ik gaf deze lessen naast mijn baan in de reclamewereld, maar uiteindelijk werd het lesgeven mijn echte werk!

De afgelopen 10 jaar heb ik mij vooral gericht op hatha yoga en pilates en heb ik de zeer uitgebreide opleiding tot Vitaliteitscoach bij Chivo afgerond. Want ‘lekker in je vel’ zitten, doe je niet alleen door regelmatig te sporten.

Voeding, slapen, stress en gedragspatronen hebben allemaal invloed op hoe je je voelt: van binnen èn van buiten! Als leefstijlcoach kan ik je dan ook helpen om o.a. gezond(er) te eten, beter en/of meer te bewegen, doelen nu wel eens te halen, minder stress te ervaren, of een patroon waar je niet blij mee bent te herkennen en te doorbreken. Ik wil jou graag (weer) laten ‘shinen’!

Omdat ik het heel belangrijk vind om zo natuurlijk mogelijke voedingsadviezen te kunnen die erop gericht om een optimale concentratie van voedingsstoffen in iemands lichaam te realiseren, volg ik momenteel de opleiding tot orthomoleculaire adviseur.

De rode draad in mijn groepslessen is de verbinding van body & mind. En daarbij maakt het niet uit of geen of veel ervaring hebt, (nog) niet lenig bent of hoe oud je bent. Met mijn energie leid ik jou door de les.

Heb je vragen over mijn lessen of de mogelijkheden binnen leefstijlcoaching ? Mail me gerust: info@mariemovesyou.nl

“TOGETHER WE MOVE BETTER”

Marie Moves You

Direct boeken bij Marie-José