fbpx

Mantra-zingen

Korte gedichten met een diepe betekenis, telkens herhaald in een meditatieve trance

Wat is mantra-zingen?

“Door het zingen van een mantra worden trillingen voortgebracht die helend kunnen werken.”

Het woord mantra komt uit het Sanskriet en bestaat uit de woorden manasah (geest) en tra (bevrijding), dus: bevrijding van de geest (het denken). Mantra’s vinden hun oorsprong in India en Tibet en zijn van oudsher in het Sanskriet, maar er zijn tegenwoordig heel veel mantra’s in allerlei talen en vanuit allerlei spirituele stromingen.

Tarieven

Per 90 minuten € 20,-

Boek hier uw mantra-zingen groepsles!

Hoe werkt het?

Alles is opgebouwd uit energie en energie bestaat uit trilling, zo ook klanken. Door het reciteren of zingen van een mantra worden trillingen voortgebracht die een positieve invloed hebben en helend kunnen werken. Door samen te zingen (met pianobegeleiding) wordt de trilling versterkt en kan alles in ons in beweging komen.

Dit uit zich bijvoorbeeld in het gevoel van tintelingen en dat de energie begint te stromen. Tussen het zingen van verschillende mantra’s is er een moment van bezinning.

Wat kunt u verwachten?

Mantra’s helpen om de aandacht te focussen. Door een mantra veel te herhalen ontstaat een meditatieve toestand. Daardoor wordt het makkelijker verbinding te maken met de diepere lagen in onszelf. Zo helpen mantra’s bijvoorbeeld om vreugde, inspiratie en positiviteit (opnieuw) te ervaren en oude patronen los te laten.

Mantra-zingen wordt gegeven door: