fbpx

Maaike

Breathwork | Kundalini facilitator
Hi, mijn naam is Maaike Boere en ik kom uit Leiden.
Van origine ben ik al 15 jaar diëtist en leefstijlcoach en heb ik mijn eigen praktijk in Leiden op diverse locaties.
Sinds de Covid periode ben ik mij gaan verdiepen in Reiki en heb ik mijn Reiki meester diploma gehaald. Ik voelde een sterk verlangen om naast altijd maar rationeel bezig te zijn met mijn diëtistenwerk, juist meer naar de kant van het voelen te gaan. In die periode kwam ik zelf in aanraking met 2 traumatische gebeurtenissen; vanuit daar kwam Trauma release & Breathwork / Ademwerk op mijn pad. Mijn eerste sessie zal ik nooit vergeten. Ik kreeg het inzicht om anderen hier ook bij te helpen en vanuit daar ben ik 3 opleidingen gaan volgen, waarvan één een maand lang in Thailand; deze reis en ervaring was geweldig. Na Thailand ben ik Reiki healings, Trauma release en Breathwork sessies gaan geven bij mij thuis; 1 op 1 of duo sessies. Om alles compleet te maken heb ik ook nog een Kundalini opleiding gevolgd in België. Dit alles heeft geresulteerd in een compleet en effectief healing aanbod.
Mensen kunnen dus bij mij terecht voor 1 op 1 of duo sessies (thuis), maar ook small group Breathwork sessies en Breathwork & Kundalini workshops in het Body & Mind centrum. Deze zijn vaak gecombineerd met een cacao ceremonie, inzichtkaarten en soundhealing m.b.v. klankschalen.
Mijn missie is om anderen te helpen tijdens hun helingsproces en ik ben heel liefdevol aanwezig tijdens mijn sessies, wat mensen als heel prettig ervaren.

Boek hier een afspraak bij Maaike