fbpx

Lotte

Femme dance expression

Mijn naam is Lotte. Ik woon in Sassenheim en werk vier dagen per week als trainingscoördinator bij September Onderwijs. Daarnaast ben ik met veel plezier freelance-dansdocente.

Vanaf mijn elfde heb ik allerlei verschillende stijlen gedanst: van Ballet en Jazz tot Hiphop en Dancehall. Ik heb negen jaar danslessen gegeven aan tieners en jongvolwassenen bij een musicalgroep. Hier leerde ik muzikale choreografieën te maken voor heel uiteenlopende musicals. Zo ontdekte ik hoe gaaf ik het lesgeven vond. Ik heb in 2018 de opleiding Allround Dance Instructor aan de AALO afgerond. Daarna heb ik een tijdje lessen gegeven aan kids en tieners. Momenteel geef ik alweer jaren met heel veel plezier les aan (internationale) studenten bij het USC Leiden, in de stijlen Dancehall Fusion, Hiphop Femme en Heels. Daarnaast geef ik regelmatig dansworkshops, van Hiphop-lessen aan scholieren en beweegsessies met teams, tot Burlesque bij een studentenvereniging.

Mijn persoonlijke stijl (of ‘flavour’, zoals ik het graag noem) in dans kenmerkt zich door veel muzikaliteit, expressie en vrouwelijkheid. De twee leukste dingen aan lesgeven vind ik het creëren van een choreografie en het contact met mijn deelnemers. Nieuwe mensen leren kennen vind ik iets heel bijzonders en moois. En hoe mensen dans interpreteren en uitvoeren. Dat is uniek.

Naast dans is mijn andere grote passie zingen (ik treed regelmatig op met mijn muziekduo) en ben ik dol op de natuur, wandelen, reizen en massages

Direct boeken bij Lotte