fbpx

Life coaching

Versterken van je zelfvertrouwen, grenzen stellen en bewaken

Als life coach kijk en voel ik met jou mee. Met behulp van verschillende methodes en energiewerk kom jij tot inzicht en heb je helder welke volgende stappen je kan nemen. We gaan aan de slag met handige tools, om negatieve eigenschappen en situaties naar het positieve om te buigen. Tijdens een sessie ben ik als een soort kanaal en klankbord en loopt er genezende energie voor jou mee. Een helende energie, die blokkades opruimt en jouw systeem opschoont. Life coaching brengt transformatie. Dit is een doorlopend proces en stopt niet na één sessie. Stap voor stap leer ik je te blijven voelen en te handelen vanuit en plek van stilte en rust. Zodat jij krachtig en vol vreugde door het leven kan gaan.

Tarieven

Per 30 minuten € 40,-

Per 60 minuten € 80,-

Per 90 minuten € 120,-

Boek hier uw sessie life coaching!

Hoe werkt het?

Leven vanuit een constante rust en zachte aanwezig. Een gevoel van geborgenheid, verbinding en vreugde ervaren. Inzicht in helderheid in waar jij vragen over hebt. Dit is wat Life coaching kan brengen.

Tijdens Life coaching ontdekt je waarom je ‘doet zoals jij doet’. Aan de hand van jouw vraagstuk(ken) kijken we naar gedachten en onderliggende overtuigingen die hier verband mee houden. Waarvan jij gewend bent naar te luisteren en in mee te gaan. Een sessie life coaching geeft inzicht in je spirituele, emotionele, fysieke en mentale leven. Hierdoor kom je in je kracht te staan, dichter bij jezelf.

Life coaching wordt gegeven door: