fbpx

Lief zijn voor jezelf

Event

Nooit goed genoeg

Iedere dag weer doe je keihard je best, maar je doet het nooit goed genoeg. Niet als collega, niet als partner, niet als vriendin….en zelfs niet als moeder. Behoorlijk vermoeiend. En frustrerend, want je hebt echt al wel het een en ander gedaan – waarom voelt het diep van binnen dan nog steeds alsof je eigenlijk gewoon niet deugt?

Als je benieuwd bent wat de sleutel is voor echte verandering, kom dan meedoen aan deze bijzondere workshop. Je ontdekt dan niet alleen wat de missing link is bij alles wat je tot nu toe hebt gedaan, maar je gaat ook via allerlei concrete oefeningen ervaren hoe je écht wat vriendelijker voor jezelf kunt worden. Zodat je na deze middag precies weet waar de angel zit – en wat je kunt doen om die eruit te halen. Meer over het programma en alles praktische informatie lees je hier.

Tarieven

€40,-

13:00 – 17:00 uur

Boek hier de workshop Lief zijn voor jezelf!

Over Selena

Mijn naam is Selena van Apeldoorn. Als lichaamsgericht therapeut begeleid ik sterke vrouwen om wat zachter voor zichzelf te kunnen zijn. En meer te leven vanuit ontspanning en vertrouwen – in plaats van altijd maar hard je best doen. Dat doe ik in individuele trajecten, maar ook in diverse workshops en trainingen. Daarnaast heb ik twee podcasts: ‘Van Hoofd naar Hart’ en ‘Lief zijn voor jezelf – in de praktijk’.

Meer weten? www.selenavanapeldoorn.nl