fbpx

Jenny

Ayurvedische voedingscoaching

Mijn naam is Jenny en ik heb van diverse passies mijn ‘beroep’ weten te maken. Zo ben ik naast Ayurvedisch voedingscoach ook Aromatherapeut, Reiki practioner en docent Ashtangayoga. Disciplines die naadloos in elkaar overlopen en die alle vier als een rode draad door mijn eigen leven lopen – walk your talk! De positieve effecten ervan, zowel lichamelijk als mentaal, zijn zo waardevol dat ik er graag anderen mensen mee help, hopelijk binnenkort ook u!

Vanuit mijn woonplaats Valkenburg beheer ik een webshop in essentiële oliën en Aromatherapie-accessoires. In mijn behandelingen en adviezen gebruik ik vaak essentiële oliën. Deze helpen op een natuurlijke manier met de (alledaagse) uitdagingen van het leven om te gaan. Uitdagingen die aan niemand van ons voorbij gaan. En hoeveel prettiger is het als u met behulp van een olie meer innerlijke balans weet te creëren?

In mijn vrije tijd sta ik graag op de yogamat, ben ik vele uurtjes per week op de tennisbaan te vinden en wandel ik graag, het liefst door de duinen.

Ik zie en help u graag in het Body & Mind Centrum.

Boek hier een afspraak bij Jenny