fbpx

Huur een praktijkkamer

Jouw eigen praktijk ligt binnen handbereik

Betekenisvol bezig zijn

Misschien heb je er altijd al van gedroomd om naast je kantoorbaan iets betekenisvols te gaan doen, iets waarbij je mensen echt helpt.

Misschien heb je eindelijk alle benodigde diploma’s binnen om jouw eigen praktijk op te kunnen zetten. Misschien heb je al wel een praktijk aan huis, maar ben je het zat dat je cliënten door jouw privéruimtes lopen. Misschien vind je het fijner en gezelliger om te werken binnen een groot gezondheidscentrum, met veel specialismes bij elkaar en altijd mensen om je heen. Wat de aanleiding ook is, bij het Body & Mind Centrum vind je een mooie praktijkkamer. Huur je een praktijkkamer bij het Body & Mind Centrum, dan kun je kiezen of je je wilt verbinden aan het Centrum of dat je liever als zelfstandige partij wilt werken.

Als zelfstandige partij

Heb jij al een goedlopende praktijk met een eigen cliëntenkring, dan kun je ervoor kiezen om alleen de kamer te huren en verder zelf jouw zaken te regelen. Je profiteert van de gunstige ligging van de praktijklocatie en de grote aanloop van andere partijen in het gezondheidscentrum. Jij en je cliënten kunnen gebruikmaken van alle gemeenschappelijke ruimtes van het Body & Mind Centrum. Huur je de kamer in voltijd, dan krijg je een bordje met jouw logo bij de deur van je kamer.

Verbonden aan Body & Mind

Als je je verbindt aan het Centrum, kun jij je volledig focussen op het uitvoeren van je werkzaamheden als Specialist. Tegen een vergoeding worden zaken als marketing en communicatie je (grotendeels) uit handen genomen. Je lift mee op de bekendheid van gevestigde partijen binnen het Centrum, zoals Klein Massage. Er komt een mooie pagina over jouw specialisme op de website van het Centrum. In jouw persoonlijke profiel vertel je wie jij bent en wat jou bijzonder maakt en er wordt een portretfoto gemaakt door een professionele fotograaf. Je cliënten boeken en betalen eenvoudig via het online afsprakensysteem. Bovendien kunnen bestaande cliënten van Body & Mind met een Voordeelkaart jouw diensten voordelig uitproberen, waardoor je snel nieuwe cliënten zult krijgen.

Het Body & Mind Centrum wil eenheid en professionaliteit uitstralen. Daarom vragen wij van alle Specialisten die zich aan het Centrum verbinden om dezelfde behandelduren te hanteren. De behandelduren zijn 30, 45, 60, 75, 90 en 120 minuten (je kunt aangeven welke hiervan voor jouw specialisme van toepassing zijn). De tarieven verschillen per branche.

Tarieven verhuur praktijkkamer

Deeltijd

Deeltijdhuur is mogelijk voor een huurperiode van zes maanden of van een jaar.

Dagdelen

Ochtend: 09:00-13:00 uur
Middag: 13:30-17:30 uur
Avond: 18:00-22:00 uur

Alle bovengenoemde tarieven zijn inclusief servicekosten en gebruik van gas, water en licht en exclusief btw. Verbind je je aan Body & Mind, dan gaat 20% van je bruto omzet naar het Centrum. Dit om onze kosten voor drukwerk, advertenties, webhosting en dergelijke te dekken en de korting van de Voordeelkaarten te compenseren.

Ben jij geïnteresseerd om ruimte te huren in het Centrum?

Vul het contact formulier in en wij nodigen je uit om persoonlijk kennis te maken.