fbpx

Huur de kleine zaal

Mensen openen zich meer in een ontspannen, vertrouwde sfeer.

In een intiemere setting

Met veel deelnemers tegelijk mediteren/mantra’s zingen/yoga beoefenen is heerlijk, maar de kleinschaligheid van een beperkte groepsgrootte kan ook heel fijn zijn. In een intiemere setting is het contact net iets persoonlijker. Zo leer je elkaar beter kennen en kan er een hechte band ontstaan.

In de kleine zaal van het Body & Mind Centrum kun jij als zzp’er terecht voor het geven van sessies, workshops en lessen voor kleinere groepen. De eigentijds ingerichte zaal is 35 m2 groot en biedt comfortabel ruimte aan zo’n acht personen. Attributen als matjes, yogablokken, meditatiekussens en dekentjes zijn aanwezig. Verder kun je gebruikmaken van alle faciliteiten van het Centrum. In de wachtkamer kun je wanneer je wilt gefilterd water en warme dranken pakken. Je huurt onze kleine zaal al vanaf een enkel lesuur – eenmalig of op een vast moment in de week, net wat jij nodig hebt. Om de in- en uitloop soepel te laten verlopen, wordt standaard (gratis) een kwartier extra ingepland, voor en na de sessie. En huur je een heel dagdeel, dan krijg je 15% korting! Zo huur je stressvrij op een toplocatie, tegen een zeer scherp tarief.

Tarieven zaalhuur Kleine zaal

Zaalhuur kosten

€25,- per uur

15% korting voor een dagdeel vanaf vier uur

Zaalhuur is mogelijk voor een vaste periode op regelmatige basis. Wil je hier gebruik van maken? Stuur dan een mail naar info@bodyandmindcentrum.nl

Extra’s

€15,- (vast bedrag)

Supplement tafels en stoelen (voor maximaal 30 personen)

De bovengenoemde prijzen zijn inclusief servicekosten, gebruik van gas, water en licht en exclusief btw. Wil je de zaal huren voor een vast moment in de week of maand, vraag dan een offerte aan via info@bodyandmindcentrum.nl.