fbpx

Huur de grote zaal

Elkaar inspireren en iets nieuws leren

Samen komen we verder. Door eeuwenoude wijsheid over te brengen. Door van meerdere kanten naar een probleem te kijken en te sparren over mogelijke oplossingen. Door onze eigen levenslessen te delen om anderen handvatten te geven het beste uit zichzelf te halen. Heb jij een passie voor zelfontwikkeling en werk je met grotere groepen? Het Body & Mind Centrum biedt jou graag de ruimte. Je kunt in onze grote zaal terecht voor het geven van cursussen, trainingen, workshops en presentaties. Zo vast of flexibel als jij wilt: eenmalig of iedere werkdag, drie keer per jaar of elke tweede zondag van de maand. De zaal is ruim 100 m2 in oppervlakte en heeft een lichte uitstraling door de vele ramen en de afwerking met natuurlijke materialen. De ruimte is van alle gemakken voorzien. Het grote touchscreen is ideaal voor het presenteren van lesstof of het afspelen van video’s. Je hebt de mogelijkheid om voor 30 personen stoelen te huren. Voor en na de gereserveerde huurtijd wordt standaard (gratis) een kwartier extra ingepland, zodat je rustig de tijd hebt voor de in- en uitloop van deelnemers en eventuele op- en afbouw. In de wachtruimte bij de zaal kun je gefilterd water, koffie en thee pakken en je kunt gebruikmaken van de toiletten van het Centrum. En dat alles voor een zeer scherpe prijs.

Tarieven huur Grote zaal

Zaalhuur kosten

€35,- per uur

15% korting voor een dagdeel vanaf vier uur

Zaalhuur is mogelijk voor een vaste periode op regelmatige basis. Wil je hier gebruik van maken? Stuur dan een mail naar info@bodyandmindcentrum.nl

Extra’s

€25,- (vast bedrag)

Supplement stoelen (voor maximaal 30 personen)

De bovengenoemde prijzen zijn inclusief servicekosten, gebruik van touchscreen en audio, gebruik van gas, water en licht en exclusief btw. Wil je de zaal huren voor een vast moment in de week of maand, vraag dan een offerte aan via info@bodyandmindcentrum.nl.