fbpx

Healing

Diepgaande genezing op alle lagen, van fysiek tot spiritueel

“Voor heling op alle niveaus is het is noodzakelijk op zoek te gaan naar de bron van de disbalans.”

Het woord ‘healing’ betekent letterlijk ‘heling’, ‘genezing’. Velen denken hierbij direct aan fysieke genezing, van het type waarvoor u een arts of fysiotherapeut zou bezoeken. Maar er is ook genezing mogelijk op mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau. Healing is een holistische behandelwijze: voor heling op alle niveaus is het noodzakelijk op zoek te gaan naar de bron van de disbalans en daarvandaan terug te werken.

Hoe werkt het?

We starten de sessie met een oriënterend gesprek, waarin de Specialist u beter leert kennen. Uit dit gesprek vloeit als vanzelf het onderwerp voort waarmee u aan de slag wilt gaan. Door middel van stemexpressie, pendelen, meditatie en rake vragen van de Specialist, krijgt u meer inzicht in uzelf en kunt u beginnen los te laten wat niet meer dient. Uiteindelijk neemt u plaats op de behandeltafel en geeft de Specialist u energie uit het universum door via handoplegging. De Specialist werkt intuïtief en probeert steeds aan te voelen wat er bij u vanbinnen speelt. Aan het eind van de sessie bespreken we uw ervaringen en krijgt u een opdracht mee. Zo kunt u de nieuwe bewustwording thuis laten doorwerken.

Wat doet het?

Healing leert u los te laten wat uw innerlijke balans verstoort, zodat er ruimte ontstaat voor iets nieuws. Stel: u krijgt altijd buikpijn na een gesprek waarin u wel naar uw gesprekspartner luistert, maar uw gesprekspartner niet naar u. In deze sessies zoeken we stapsgewijs uit welke interne disbalans hieraan ten grondslag ligt. Dat u wel met aandacht bij het gesprek aanwezig bent maar uw gesprekspartner niet, roept waarschijnlijk negatieve emoties op, zoals frustratie of verdriet. Mogelijk heeft u bepaalde terugkerende gedachten die uw zelfvertrouwen ondermijnen (ik ben oninteressant, ben het niet waard om aandacht aan te geven) die door het gebrek aan interesse van de kant van uw gesprekspartner worden bevestigd. Dit weerhoudt u ervan om voor uzelf op te komen en uw gevoelens te uiten, waardoor u energie verliest. De kernoorzaak ligt vaak in een programmering tijdens de opvoeding of een trauma uit de vroege jeugd: u had misschien een ouder die niet in staat was u de liefde en aandacht te geven die u als kind nodig had, hoe hard u ook uw best deed. Door de programmering of het trauma grondig te analyseren en er met mededogen naar te kijken, kunt u dit uiteindelijk ombuigen tot iets positiefs (spirituele heling). Nu de bron van het probleem is aangepakt, bent u in staat om u uw energie beter bij uzelf houden (energetische heling). Bovendien leert u uw gedachten uit hun neerwaartse spiraal te trekken (mentale heling) en uw gevoelens te uiten (emotionele heling), waardoor u geen slachtoffer meer bent van uw emoties. Eventuele lichamelijke klachten zullen vanzelf verdwijnen (fysieke heling).

Fysieke healing

Een fysiek probleem dat u kan ervaren is bijvoorbeeld schouderpijn, buikpijn, of moeheid. Wanneer u hier langere tijd last van heeft of wanneer het steeds terugkomt, is het interessant om te gaan onderzoeken hoe de klacht ontstaat – naar aanleiding van wat u doet. U wordt u zich ervan bewust dat u die klacht ervaart (stap één) en vervolgens gaat u onderzoeken waar deze vandaan komt (stap twee). Vaak wordt een fysiek probleem veroorzaakt door een disbalans in één of meerder van de andere niveaus. Dus om healing te brengen op het fysieke niveau, dient u die andere niveaus erbij te betrekken. Healing betekent holistisch te werk gaan.

Emotionele healing

Onder die schouderpijn, buikpijn, of moeheid kunnen onverwerkte of opgekropte gevoelens schuilgaan. Stel dat u steeds last krijgt van één van deze fysieke klachten nadat u een gesprek heeft gehad met uw manager waarin u wel met u volle aandacht naar uw manager luistert, maar uw manager niet naar u. U heeft uw manager hier ook nooit op gewezen. U onderdrukt dan uw ware gevoelens en dus uw ware zelf. U schiet in een kramp, die zich vervolgens kan vertalen naar die schouderpijn, buikpijn, of moeheid. Voor emotionele healing is het dus interessant om te onderzoeken welke gevoelens u heeft onderdrukt.

Mentale healing

Dat u zich niet durft uit te spreken naar uw manager, kan komen door de overtuigingen die u over uzelf heeft die u elke dag in gedachten – bewust of onbewust – tegen uzelf herhaalt. Een voorbeeld hiervan is: ik ben het niet waard om van te houden. Als dit uw overtuiging is, gelooft u vaak ook niet dat wat u te zeggen heeft van waarde is. Tegelijkertijd probeert u de goedkeuring van uw manager te winnen door aandachtig te luisteren. In de hoop dat uw manager u van dezelfde beleefdheid zal voorzien. Dit gebeurt echter niet en dat geeft u onbewust de bevestiging van uw belemmerende overtuiging: zie je nou wel, ik ben het niet waard. Mentale healing begint daarom bij het veranderen van het verhaal dat u onbewust elke dag weer aan uzelf vertelt, door het transformeren van uw negatieve overtuigingen naar positieve affirmaties.

Energetische healing

Alles bestaat uit energie en alles is met elkaar verbonden. Zo zijn ook emoties en gedachten vormen van energie. Energie wil bewegen, maar u onderdrukt uw emoties en uw gedachten houden u vast in een oud verhaal. De energie is dus gestagneerd. De enige manier waarop de energie nog wat kan bewegen is door gedachtes in uw hoofd. Maar continu in uw hoofd zitten en het onderdrukken van de natuurlijke energiestroom kost veel energie. In ons voorbeeld geeft u uw energie aan uw manager, maar u ontvangt geen energie terug. Kortom: uw energiebron raakt leeg. Dat maakt u moe. Daarbij kunnen er psychische klachten ontstaan die uiteindelijk ook weer leiden tot lichamelijke problemen, als er verstoringen ontstaan in het doorstromen, doorgeven of ontvangen van energie. Energetische healing is daarom een zeer belangrijk onderdeel en begint bij het aanvullen van uw eigen energiebron. Dit doet u door zich bewust te worden van hoe u uw energie gebruikt en waar u wel en geen energie van krijgt.

Spirituele healing

Al het bovengenoemde komt ergens uit voort – heeft een oorzaak, een kern. Deze vindt u op het spirituele niveau. De reden waarom u ervan overtuigd bent dat u het niet waard bent om van te houden en de reden waarom u niet alles uitspreekt, kan liggen in een trauma of een programmering vanuit uw jeugd. Spirituele healing begint daarom bij het doordringen tot die kernoorzaak. Dit helpt u om een eventueel trauma te erkennen, verwerken en om ermee om te leren gaan.

Voor wie is het geschikt?

Healing is vooral aan te raden voor wie het gevoel heeft geleefd te worden, vanuit het hoofd te leven in plaatst van vanuit het hart, in cirkels te blijven lopen en alsmaar door te gaan in dezelfde vastgeroeste patronen.

Healing is geschikt voor mensen vanaf zestien jaar.

Tarieven

Prijs 60 minuten

€69,-

Prijs 90 minuten

€99,-

Healing wordt gegeven door:

DutchEnglish