fbpx

Friso

Astrologie

Mijn naam is Friso Halbertsma en ik geef astrologische consulten bij het Body & Mind centrum in Leiden. Ik heb sociaal pedagogische hulpverlening gestudeerd en ben daarnaast een aantal jaren in China geweest om mij te verdiepen in Tai Chi, Qigong en meditatie. Ik beoefen de astrologie nu een aantal jaar en blijf mij elke dag verbazen over de kracht van deze oeroude wetenschap/kunst. De verbinding tussen ons leven en wat er in het zonnestelsel gebeurd blijft iets magisch maar werkt toch heel concreet uit in ons leven en karakter.

Toen ik voor het eerst een astrologisch consult aanging, wist ik gelijk dat ik dit ook voor anderen wil gaan doen. Als kaart van de geest is astrologie ongeëvenaard in complexiteit, in spirituele diepgang is het ongekend precies en het verenigd moeiteloos de fysieke, mentale en spirituele dimensies van het leven. Ik zie astrologie als een prachtig middel om onszelf te leren accepteren en ons bewust te worden over de betekenis van het leven.

Professionele gespreksvoering, klantgericht werken en respect voor het individu staan centraal in mijn werkwijze. Ik sta naast u om samen uw levensvragen te verkennen met behulp van astrologie en gespreksvoering.

Naast mijn astrologische interesses ben ik een trotse vader van een klein meisje, schrijf ik romans en een astrologisch blog wat op mijn website te vinden is en beoefen ik graag Tai Chi en meditatie.

Boek hier een afspraak bij Friso