fbpx

Femme dance expression

Elegante pasjes en bewegingen, vol van femininity

Wat is femme dance expression?

Het begrip ‘femme’ gaat over het manifesteren en cultiveren van vrouwelijke eigenschappen. Deze femininity wordt ingezet als kracht. In de Femme Dance Expression uiten wij onze vrouwelijkheid via dans.

Tarieven

Per 60 minuten € 16,-

Boek hier uw Femme dance expression groepsles!

Hoe werkt het?

We beginnen de les met een warming-up om de spieren soepel te maken. Hierna wisselen we het oefenen van elegante femme-pasjes af met heerlijk vrij bewegen. In het laatste deel van de les gaan we aan de slag met het instuderen van de choreografie. De basispasjes die we hebben geoefend worden verwerkt in een langere dans waar we een aantal weken aan werken. We eindigen met een aantal strekkingen als cooling-down. U gaat opgewekt en stralend van femininity de zaal uit.

We dansen in deze lessen op sokken of sneakers. Neem graag zelf anti-slipsokken mee of schoenen die geschikt zijn om op te dansen.

Wat kunt u verwachten?

In de Femme Dance Expression leert u uw vrouwelijkheid te omarmen en geeft u kleur aan uw unieke femininity. U maakt contact met delen van uw persoonlijkheid die u eerder misschien weinig aandacht gaf of waarvan u zelfs niet wist dat u ze bezat. Uw innerlijke energie mag tot expressie komen. Zo geeft u een enorme boost aan uw zelfvertrouwen.

Femme dance expression wordt gegeven door: