fbpx

Elke

Mindfulness

Een burn-out bracht mij in 2017 naar een geheel ander leven, van bestaan naar leven en in harmonie met de natuur. Mindfulness, reiki en het zijn in de natuur leerde mij zijn in het hier en nu. Het hier en nu met zijn helende kracht. Van de automatische piloot naar opmerkzaam zijn op wat mijn lichaam, emoties en gedachten mij willen vertellen en open staan voor alles wat zich in en om mij heen aandient bracht mij belangrijke inzichten, balans en harmonie.”

Mijn grootste passie is om mensen te begeleiden naar deze magie van het hier en nu, zodat ook zij meer van het leven kunnen genieten, op een andere manier met stressvolle situaties om leren gaan en meer vrijheid ervaren.

Achtergrond

Mijn opleiding Tot mindfulness trainer heb ik gevolgd bij het CvM (Centrum voor Mindfulness) en De Mindfulness Academy. Ik geef mindfulness op de Hoge School Leiden en bij de gemeente Leiden. Daarnaast heb ik ruim 16 jaar ervaring in de specialistische GGZ als Orthopedagoog, gezinscoach en behandelaar. Hierbij past ik, naast andere methodieken, mindfulness zowel in de individuele behandelingen als in groepstrainingen toe. Reiki I en II heb ik vorig jaar afgerond.Mijn stijl van begeleiden is liefdevol, ik biedt je een veilige basis van waaruit je  je innerlijke wijsheid, talenten en mogelijkheden (terug)vindt. Ik woon samen met mijn partner Wicher, onze kinderen en hun konijn Pieter Knabbelsnoert in Leiden.

Mocht je vragen hebben neem dat contact op via info@elkeshome.nl of bel naar 0628751720

Hoop je binnenkort te mogen verwelkomen!

Liefs, Elke

Direct boeken bij Elke