fbpx

Bewust verbonden ademwerk

Werk aan uw unieke adempatroon

Wat is bewust verbonden ademwerk?

Ademwerk groeit enorm aan populariteit en dat is niet voor niks. In onze huidige samenleving zitten we veel in ons hoofd en er is een voortdurende stroom aan prikkels van buitenaf. De Bewust Verbonden Ademtechniek zorgt ervoor dat je direct uit je hoofd en in je lijf komt.

Zowel bij mentaal-emotionele issues als bij fysieke klachten kan dit lichaamswerk je gezondheid ontzettend bevorderen.

Ontdek hoe jij je adem in kunt gaan zetten voor je eigen geluk en gezondheid!

Heb je interesse in een sessie, een traject, of een cirkel, maar heb je vragen of twijfel je nog? Ik bied een gratis telefonisch kennismakingsgesprek. Ik hoor graag jouw verhaal en er is ruimte om al je vragen te stellen. Stuur gerust een berichtje om een belafspraak te maken: 06 38 82 97 39.

Contact

Wilt u een afspraak maken ?

Bel of App met Marieke:

06 38 82 97 39

Hoe werkt het?

Een-op-een bewust verbonden ademsessies

Tijdens een bewust verbonden ademsessie beginnen we met een (gratis) intakegesprek van ongeveer 30 minuten. Hierbij kunnen verschillende coachingstechnieken ingezet worden om helder te krijgen wat er in jou leeft, waar je tegenaan loopt en met welke intentie je de ademsessie in wil gaan. Daarna beginnen we met de ademsessie. Eerst zal ik jouw indidividuele adempatroon analyseren, waarna ik je begeleid naar het bewust verbonden ademen. Dit betekent dat we de pauzes na in- en uitademing er uithalen en door de mond gaan ademen en de juiste houding voor jou zoeken om tot een volle open ademhaling te komen. Tijdens de actieve fase (45 minuten) begeleid ik je met aanraking, drukpunten, affirmaties en muziek. Daarna volgt de integratiefase (15 minuten); je gaat weer over op jouw natuurlijke rustademhaling, je komt tot diepe ontspanning en je kunt navoelen wat er in de actieve fase is gebeurd. Na afloop van de sessie is er tijd om bij te komen met een kopje thee, en als je wilt, te delen wat je hebt meegemaakt tijdens de ademreis.

Wat kunt u verwachten?

Tijdens een Bewust Verbonden Ademsessie werken we met jouw unieke adempatroon. Door de pauzes uit de ademhaling te halen, verandert de balans tussen zuurstof en koolstofdioxide in je lichaam, waardoor je ‘dagbewustzijn’ een beetje naar de achtergrond verschuift. Door het ademen kunnen we bij onze gevoelens en gedachten zijn, zonder dat we ervoor weg hoeven te gaan omdat het te pijnlijk of te moeilijk is om erbij te blijven.

Het openen van de ademhaling zorgt ervoor dat wat onderdrukt is, gezien en gevoeld mag worden, om het te integreren en te kunnen loslaten.

Bewust verbonden ademwerk wordt gegeven door: