fbpx

Ontdek wat de sterren vertellen over uw leven.

Astrologie

”De planeten en sterren vertellen het verhaal van uw leven. Ik help dit verhaal te vertalen naar wie u bent en wat uw levensdoel is hier op aarde.”

Kreeft, Steenbok, Weegschaal, Ram… Iedereen kent wel hun ‘sterrenbeeld’: het teken waar de zon in stond toen u werd geboren. Maar wist u dat dit slechts het tipje van de astrologische ijsberg is? Duik samen met mij in de prachtige wereld van uw horoscoop waar wij antwoorden vinden over wie u bent, ontdekken waar uw talenten liggen, zicht krijgen op welke levenslessen u tegenkomt en zelfs wat uw unieke zielsmissie hier op aarde is.

Tao astrologie werkt vraaggericht en klantgericht. Uw vraag en behoeftes staan daarom centraal. U kunt een consult zien als een coaching-sessie waarin wij uw unieke horoscoop als kern nemen om inzicht te krijgen in de dynamiek van het leven. Als sociaal werker, astroloog en discipel in Tai Chi en meditatie werk ik doelgericht, concreet en met een holistische visie: lichaam, geest en ziel in balans. In een warme en open sfeer komen wij samen tot inzicht over hoe u de wereld in bent gekomen en waar jouw levensdoel ligt. De planeten en sterren hebben ons een verhaal te vertellen. Graag nodig ik u uit om dit verhaal met mij te verkennen.

Boek hier op de website van Astrologie Leiden

Wat is astrologie?

”Wat is de kern van de astrologie? Dat ons leven betekenis heeft. Dat, op majesteuze manier, wij verbonden zijn met de natuur, de seizoenen en zelfs met de beweging van de planeten rondom de zon. Het is mijn levensmissie om deze betekenis met mensen te delen.” Sinds mijn 18de ben ik op een zoektocht: een reis die mij naar China heeft gebracht om anderhalf jaar full-time Tai Chi, Qigong en meditatie te leren. Naast het beoefenen van deze disciplines en de onderliggende filosofie heb ik mij in Nederland altijd ingezet voor het helpen van anderen (iets wat mijn mijn Maan in kreeft maar al te graag doet). Na het behalen van mijn studie sociaal werk heb ik mij jarenlang bezig gehouden met allerlei vormen van hulpverlening, psychiatrie en het werken met kinderen. Ook heb ik een eigen Tai Chi school en retraite centrum gehad in het buitenland waar ik een periode met veel plezier les heb gegeven.

Astrologie was voor mij het laatste puzzelstukje wat alle verschillende filosofiën en spirituele oefeningen met elkaar verbond. Als kaart van de geest is het ongeevenaard in complexiteit, in spirituele diepgang is het ongekend precies en het verenigd moeiteloos de fysieke, mentale en spirituele dimensies van het leven. Sinds ik ben begonnen met de astrologie weet ik dat ik ben geboren om dit perspectief met anderen te delen. Een positieve instelling, professionele gespreksvoering, respect voor het individu en het verbreden van het perspectief staan centraal in mijn werkwijze. Bent u geïnteresseerd in wat de astrologie voor u kan betekenen? Ik ontvang u graag hier in het prachtige Body & Mind centrum.

Friso J.R. Halbertsma Astroloog – Sociaal Werker – Discipel Kung Fu, Tai Chi en Qigong – Schrijver – Vader