fbpx

Ademcirkel

Ontdek de kracht van de adem

Wat is een ademcirkel?

Een bewust verbonden ademcirkel (2 uur) vindt plaats in een kleine groep (maximaal 8 personen). Om genoeg persoonlijke aandacht, begeleiding en veiligheid te kunnen geven, werken we altijd met meerdere ademcoaches. We beginnen met een introductie. In dit eerste half uur leggen we de techniek uit en doen we het voor. Daarna volgt een korte meditatie om te voelen wat er in jou leeft, om toe te werken naar een intentie voor de sessie. Jouw intentie schrijf je op, zodat de coach deze kan gebruiken tijdens het begeleiden. Je bent welkom om alles te delen met de groep, maar je mag het ook voor jezelf houden, als je dat prettiger vindt.

Tarieven

Per 120 minuten € 40,-

Boek hier uw Ademcirkel groepsles!

Hoe werkt het?

We doen eerst een oefening om de ademhaling te activeren. Vervolgens begeleiden we je naar het bewust verbonden ademen. Dit betekent dat we de pauzes na in- en uitademing er uithalen en door de mond gaan ademen en de juiste houding voor jou zoeken om tot een volle open ademhaling te komen. Tijdens de actieve fase (45 minuten) begeleiden we je met aanraking, drukpunten, affirmaties en muziek. Daarna volgt de integratiefase (15 minuten); je gaat weer over op jouw natuurlijke rustademhaling, je komt tot diepe ontspanning en je kunt navoelen wat er in de actieve fase is gebeurd. Na afloop van de sessie is er tijd om bij te komen met een kopje thee, en als je wilt, te delen wat je hebt meegemaakt tijdens de ademreis.

Heb je interesse in een sessie, een traject, of een cirkel, maar heb je vragen of twijfel je nog? Ik bied een gratis telefonisch kennismakingsgesprek. Ik hoor graag jouw verhaal en er is ruimte om al je vragen te stellen. Neem contact op met Marieke Deinum Tel: 06 38 82 97 39.

Ademcirkel wordt gegeven door: